10:00 - 00:00

Despre noi

Cheska Pivni Restaurace

Conceptul Kozlovna a apărut în Cehia recent și a devenit în scurt timp foarte popular printre amatorii berii Kozel și bucatăriei tradiționale cehe.

În Cehia există mai mult de 10 restaurante Kozlovna, iar restaurantul din Moldova este primul care a fost deschis în afara Cehiei.

Kozlovna e un proiect unic in felul său, gândit în cele mai mici detalii de specialiștii din Cehia pentru a transmite atmosfera unică a unui pub tradițional ceh.

Aici totul este deosebit, de la mobilier și elemente de design, până la bucate. Meniul este elaborat de către bucătarii din Cehia conform rețetelor tradiționale cehe, multe dintre acestea conținînd berea Kozel ca ingredient.

Doar aici veți avea parte de adevărata ospitalitate a sătucului ceh, o ambianță de neuitat și sigur- cea mai proaspătă bere blondă și brună Kozel!

Restaurantul-berărie Kozlovna se află în centrul Chișinăului, str. Puskin 24 și e gata să vă bucure cu bere și bucate cehe la prețuri accesibile!

Locația

strada Puskin 24, Chișinău

Obține direcția

Program

Duminică - Joi: 10:00 - 00:00

Vineri - Sâmbătă: 10:00 - 02:00

Contacte

Telefon: (373) 790 29 999

E-Mail: marketing@kozlovna.md

We use cookies
Site-ul kozlovna.md utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, Dvs oferiți acordul cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii!