10:00 - 00:00

Noutățile restaurantului

Cheska Pivni Restaurace

Ediţie LIMITATĂ! Berea blondă KOZEL nefiltrată la KOZLOVNA

Din 19.05.2023 şi până pe 8.06.2023 ai oportunitatea să savurezi una dintre cele mai bune şi apreciate beri blonde cehe, KOZEL.

Oferta este una EXCLUSIVĂ şi poţi să te delectezi cu berea ta preferată timp de 21 de zile

De ce 21 de zile? Pentru că doar în acest interval de timp poate fi păstrată în condiţii de frigider, iar în condiţii de butoi- doar una! Aşa că, fiecare strop de bere merită timpul tău pentru a fi descoperit şi înţeles.

Ne place să te surprindem frumos pe tine şi prietenii tăi, iar lansarea în ediţie LIMITATĂ a berei blondei nefiltrate KOZEL este unul dintre cadourile noastre pentru voi!

Calităţile ei te surprind încă de la prima halbă. Are un gust lejer, proaspăt, simţi delicat aroma de hamei şi te bucuri de abundenţa spumei.

O culoarea aurie spre un palid din galbenul paiului îi oferă o notă corpolentă pentru a fi savurată cu pasiune şi într-o companie de oameni dragi. Notele amărui de malţ îţi dezmorţesc cele mai bune stări de spirit ce animă o întâlnire cu gaşca ta.

Toată tradiţia şi spiritul ceh îl poţi descoperi în fiecare halbă de bere ce o savurezi la noi la KOZLOVNA.

Berea blondă nefiltrată KOZEL e despre atmosfera ce o creezi tu cu prietenii tăi, e despre chef şi glume, voie bună şi dorinţa de petrece timpul cât mai interesant! Iar toatea astea le poţi avea în localul tău preferat, KOZLOVNA, evident!


We use cookies
Site-ul kozlovna.md utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării, Dvs oferiți acordul cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii!